Samenwerking NovaCair

Met het oog op de toekomst hebben Beter Voorbereid en NovaCair de intentie naar elkaar uitgesproken, om intensief te gaan samenwerken bij de ontwikkeling van een nieuwe mobiele eHealth applicatie. NovaCair is een bedrijf dat slimme software ontwikkelt om medisch specialisten te ondersteunen tijdens het perioperatieve proces en ontwikkelde onder andere het succesvolle E-POS, een digitale pre-operatieve screening.

Het gezamenlijke doel van de samenwerking tussen Beter Voorbereid en NovaCair is om met behulp van een mobiele applicatie de fysieke en mentale fitheid van de patiënt tijdens de perioperatieve fase te monitoren en te verbeteren. Hierdoor zal de kans op complicaties afnemen en werken we aan een sneller en beter herstel voor de patiënt.

Volgens Rik Bijl, CEO van NovaCair, heeft NovaCair in Beter Voorbereid de ideale samenwerkingspartner gevonden om dit doel te bereiken, vanwege de ruime klinische en wetenschappelijke kennis en ervaring van het Beter Voorbereid team op dit onderwerp. Wij kijken enorm uit naar deze prachtige en hopelijk vruchtbare samenwerking. En zijn ervan overtuigd dat we samen sterk staan om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren en de Patient Empowerment te vergoten!