Voor patiënten

‘Hoe beter u de operatie in gaat, hoe beter de resultaten. Als chirurg bereid ik elke operatie goed voor. U kunt dat ook!’

Dr. Jelle Ruurda, chirurg

Binnenkort ondergaat u een operatie. Dit is niet niks! In een korte tijd komt er veel op u af en spelen er waarschijnlijk veel vragen. Hoe zal het herstel na de operatie gaan? Wanneer kan ik weer naar huis? Hoe lang gaat het herstel duren?

Misschien vraagt u zich ook wel af wat u nú al kunt doen om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen van de operatie. Want we weten allemaal: hoe beter uw conditie voor de operatie, hoe groter de kans dat u sneller herstelt na de operatie.

De app Beter-voorbereid kan u helpen om u optimaal voor te bereiden op de operatie. In de app krijgt u op maat advies en begeleiding voor de beste voorbereiding op uw operatie.

Deelname aan het onderzoek

Deelname aan het onderzoek is op dit moment alleen mogelijk indien u in 1 van de deelnemende ziekenhuizen geopereerd wordt. U krijgt hiervoor automatisch een uitnodiging tijdens het bezoek aan de anesthesist in de weken voorafgaand aan de operatie.

In onderstaande video vertellen 2 deelnemers aan de 1e fase van ons onderzoek over hun ervaringen met de Beter Voorbereid app.